onsdag den 30. maj 2012

Hjemmelavet pasta !


Af den skønneste slags !
Nemlig lavet af husbond ham selv. Denne gang lavede
han ramsløgspasta. Det kan kun anbefales ! Sæsonen er ved at
være slut, men så er løvstikken også et fantastisk
alternativ. Vi nød et glas af den hjemmegjorte
ribsvin fra sidste år til...
Resten af denne uge bliver her lidt stille da
den jo står i sygehusrevyens tegn.
Fredag har vi generalprøve og lørdag er det
hele lige pludselig slut igen.


7 kommentarer:

  1. jeg er VILD med løvstikke. Ku' man ikke lige tigge sig til en opskrift til løvstikkepasta? Blender chefkokken sin løvstikke eller hvordan blir den så fin og jævn i farven? Godt ser det ud!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo da, 3 æg, 2 tsk olie, 1/2 tsk salt blendes godt med frisk løvstikke/ramsløg efter behag til den bliver jævn og flot grøn. Blandingen æltes godt med 300 g durummel. (hvis den bliver lidt for tør, kan man tilsætte lidt vand). Så rulles den ud og ligger lidt, hvorefter den skæres ud (vi bruger klejnesporen) Så kan man jo tørre den eller koge den straks, hvilket jo er ganske kort når den er så frisk...

      Slet
  2. Mums det lyder skønt! Pøj pøj med revyen, glæder mig til at høre om det og se billeder ikke mindst :-D

    Knus til dig

    SvarSlet
  3. Godt med masser af proteiner til skuespillergenet - du er forkælet udover enhver grænse. Held og lykke med det hele

    SvarSlet
  4. Mums... Knæk og bræk med revyen. Glæder mig til billeder :o)

    SvarSlet
  5. Øj det ser lækkert ud :o)

    Hvis du har lyst til at støtte min indsamling til fordel for Glæd børnene så kig forbi min blog :o)

    http://kreativeeksperimenter.blogspot.com/2012/05/vil-du-glde-et-barn-sa-stt-indsamlingen.html

    Mvh Helle

    SvarSlet
  6. mums det ser lækker ud. Pøj pøj med revyen :O)

    SvarSlet