Så er ribsvinen kommet på flasker.
Og ja, den er prøvesmagt. Den er rigtig GO !
Den endte med en procent på 10 som planlagt.
I morgen vil jeg lave etiketter til flaskerne
efter programmet som dansukker har (se link i h. side)
Så nu er sommeren gemt !
(Jo da lidt)
Hej!
SvarSletTak for din besked ang kreaklub på min blog. Du er velkommen til venteliste (se min blog) hvis du har lyst:-) send mig en mail frk.regnbue@gmail.com hvis det er noget....
Kh Christina
Hvor ser den flot ud på dine billeder. Gid man kunne smage, men skål herfra :-)
SvarSletSer vældig delikatos ud :-)
SvarSletDet lyder rigtig lækkert.
SvarSletJeg har ikke prøvet at lave vin, er det svært?
Det der er vigtigst er omhyggelighed og hygiejne. Og så tålmodighed. Husbond følger opskrifter fra "gamle dage"
SvarSletSå kjekkt å se hjemmelaget ripsvin igjen. Min bestefar hadde mange ripsbærtre i hagen, og laget alltid vin. Men det er lenge siden.
SvarSlet