tirsdag den 12. juli 2011

Ribsvin !

Hvad gør man når man er ved at drukne i ribs ?
(altså ikke fra de planter som blev sat for 2 år siden med et´ formål)
Jae, efter vi havde besøgt Vingaarden på Bornholm
 så var der kun en ting som spøgte i husbonds hjerne
Han skulle da også lave ribsvin !!

Så jeg plukkede nogle af ribsene i går og han hyggede sig med
saftkogning, filtrering, gær og sukkertilsætning.
Der skal mere sukker og på vand på efter stormgæring efter 2-3 dage.
Til sidst skal der gerne komme 12 L ud af 5 kg ribs.
Og smager den tilnærmelsesvis Vingaardens bliver den skøøøøn !

4 kommentarer:

  1. Takk for hyggelig hilsen hos meg!
    Ripsvin hørtes deilig ut :O)

    SvarSlet
  2. Jeg elsker bare synes af ribs. Jeg synes de er så smukke i farven og konsistensen! Og så minder de mig om mine bedsteforældre, der har et hav af dem i deres have, som aldrig bliver plukket mere. De er blevet for gamle til det.

    SvarSlet
  3. De ser så smukke de ribs... Håber vinene bliver god. :O)

    SvarSlet
  4. Hej med jer. Er ribsvinen blivet god, eller måske bedre en vinbondens fra Bornholm.
    Mvh Jesper
    Vinbonde på Bornholm

    SvarSlet