Hvad gør man når man er ved at drukne i ribs ?
(altså ikke fra de planter som blev sat for 2 år siden med et´ formål)
Jae, efter vi havde besøgt Vingaarden på Bornholm
så var der kun en ting som spøgte i husbonds hjerne
Han skulle da også lave ribsvin !!
Så jeg plukkede nogle af ribsene i går og han hyggede sig med
saftkogning, filtrering, gær og sukkertilsætning.
Der skal mere sukker og på vand på efter stormgæring efter 2-3 dage.
Til sidst skal der gerne komme 12 L ud af 5 kg ribs.
Og smager den tilnærmelsesvis Vingaardens bliver den skøøøøn !
Takk for hyggelig hilsen hos meg!
SvarSletRipsvin hørtes deilig ut :O)
Jeg elsker bare synes af ribs. Jeg synes de er så smukke i farven og konsistensen! Og så minder de mig om mine bedsteforældre, der har et hav af dem i deres have, som aldrig bliver plukket mere. De er blevet for gamle til det.
SvarSletDe ser så smukke de ribs... Håber vinene bliver god. :O)
SvarSletHej med jer. Er ribsvinen blivet god, eller måske bedre en vinbondens fra Bornholm.
SvarSletMvh Jesper
Vinbonde på Bornholm