mandag den 5. september 2011

Pickles på hylden igen !


Så er der nye forsyninger af pickles.
Vi taler om så lækker et tilbehør at det skal udbredes
(ja igen noget med kål som ingrediens)
Så her får i opskriften !
Du får ca. 4 liter af portionen, hvilket ikke er meget i betragtning af
at den lagrer 3-4 uger før den kan spises.

1 blegselleri
250 g gulerødder
1 blomkål
2 grønne og 1 rød peber
1 kg hvidkål
1/2 kg grønne bønner (brug bare frosne)
1 liter eddike
1 kg melis
2 spsk. salt
1 spsk. revet peberrod
55 g sennepspulver
1 spsk karry
6 spsk hvedemel
2 tsk. flydende atamon

Grøntsagerne rengøres og skæres i passende småstykker.
Selleri, peber og hvidkål strimles.
Alt blandes og dækkes med eddike, sukker og slat,
samt peberrod og bringes i kog under jævnlig omrøring.
Kogetid: 20 min. under låg.
Sennepspulver, karry, mel og 3 dl koldt vand røres
sammen til en jævning, der røres i og koges med 5 min.
Atamon tilsættes.
Picklesén fyldes i varme, atamonskyllede krukker/glas
der bindes straks

Skal lagre 3-4 uger. Saucen i picklesén kan blive tynd,
som regel er en omrøring nok.

Kan bruges til ALT !

Et godt råd:
Når nu du åbner det første glas så lav en ny portion
Ellers bliver der hurtigt ramaskrig i huset når
der ikke er flere glas på hylden

3 kommentarer:

  1. Det lyder lækkert.. Den opskrift er da nød til at afprøves en dag.. SKØØØNT med nyt inspiration...

    SvarSlet
  2. små sætte mig ned en dag og skrive dine opskrifter af - der er lige et par glas eller mere som jeg godt kunne tænke at fylde lidt guf på.

    Når det så er sagt tænkte jeg om du ikke kunne have lyst til/ eller kender nogen som kunne tænke sig at vinde et ægte Per Hillo maleri til en værdi af små kr. 3.000,00 : http://designlacamara.blogspot.com/2011/09/konkurrence-vind-per-hillo-kunst.html


    Mille

    SvarSlet