torsdag den 19. december 2013

Gl gl gl

I lørdags var vi jo på industrimuseet. Her blev der i arbejderboligerne kogt klejner som i de gode gamle dage på gaskomfuret. Det var koldt og vådt så naturligvis smagte de himmelsk. Derfor måtte årets klejner være efter den MEGET gamle opskrift. Er nu færdig med kogningen, men må indrømme at jeg lige nu mangler smagen af citron og kardemomme som findes i den opskrift jeg har brugt i 25 år. Men sådan er det jo når man satser ;)

mandag den 16. december 2013

Nisseskæg



Den her nisse var nu meget hyggelig at lave. Ved ikke om det bliver til flere i år, men jeg har i det mindste pinnet den, så jeg kan lave nogle flere næste år. Er det mon kun mig der så gerne ville have været meget mere julekrea ?

søndag den 15. december 2013

Barnevognskæde



Lille Viktor er blevet døbt. Hans faster ville gerne give noget "hjemmegjort", og spurgte om jeg ville hjælpe. Det kom der denne kæde ud af. Dyrene er hæklet efter Maja Hansens bog : hæklede dyr. Nemme opskrifter lige til at gå til...

lørdag den 14. december 2013

Julehygge

Har hygget med svigermor til julemarked på industrimuseet i dag. Jeg fandt disse træer på pinterest den anden dag, og lavede lige disse tre til hende hun kunne få med hjem. Hun har klaget lidt over at jeg ikke blogger så ofte mere så hun kan følge med i mine syslerier. Så for svigermor og egen skyld blogger jeg nu fra min i-phone fremover. Mon ikke det også kan lykkes ?